Moby si-a facut trupa de metal: The Diamondsnake

30 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Moby, cunoscut publicului ca producator de muzica electronica, are si o latura intunecata, cu puternice influente metalice. In 2010, acesta a pus bazele unui nou proiect muzical, intitulat The Diamondsnake, cu care canta heavy metal.

Povestea The Diamonsnake a inceput in ianuarie 2010 cand Moby l-a sunat pe amicul sau Phil Costello, chitaristul trupei Satanicide, si l-a intrebat ce mai face. Phil i-a spus lui Moby ca este in plin proces de finalizare a unui sandvich. Atunci, Moby a clarificat ca vrea sa stie ce face la modul general, fara sa astepte un raspuns, si l-a intrebat daca nu ar vrea sa scrie cateva piese impreuna.

Phil a raspuns ca da, si nu dupa mult timp cei doi au compilat cateva demo-uri care vor deveni de referinta in muzica in viitor.

In aprilie 2010, membrii The Diamonsnake au intrat in studiourile Headgear din Brooklyn intr-o dimineata, si au iesit undeva in noapte cu mai bine de 15 piese heavy metal, ca mai apoi sa se opreasca la un restaurant chinezesc pentru un late dinner - despre care toti au avut numai cuvinte de lauda.

Primul show al trupei va avea loc in Highline Ballroom din New York City, pe 17 iunie 2010.

Daca vreti sa auziti ce heavy metal canta Moby cu amicii sai pletosi in timpul liber puteti accesa diamondsnakerocks.com


Popup detector