Moby - impatimit al cluburilor si la 42 de ani

09 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Desi are 42 de ani, Moby gaseste inca distractiv iesitul in cluburi. Artistul, care tocmai si-a lansat un nou album `Last Night`, a declarat intr-un interviu CNN ca are parte de nopti nedormite si `probleme`.

`Nu ies chiar in fiecare seara, insa am 42 de ani; cei mai multi dintre prietenii mei sunt casatoriti, au copii si preocupari casnice, iar eu tot petrec cate 2-3 nopti pe saptamana pana dimineata. La un moment dat, presupun ca ar fi decent sa ma opresc, insa asta ma inspira si mi se pare foarte distractiv` a spus Moby .

De fapt, aceasta este si ideea din spatele albumului `Last Night`: `M-am gandit la opt ore nebune de petrecere pe care sa le comprim pe un CD de 65 de minute`.

Printre proiectele la care Moby lucreaza se afla un site de muzica (mobygratis.com) de pe care regizorii tineri si creatorii de filme indie pot descarca gratis muzica pentru a o folosi pe coloana sonora a productiilor lor. `Este vorba de muzica ambientala, experimentala pe care am compus-o si care nu si-a gasit locul pe vreun album ` a mentionat cantaretul.

Best Music


Popup detector