Minus performeaza in cadrul Sonar 2010

17 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul roman Minus, pe numele adevarat Daniel Stanciu, va performa in cadrul editiei din acest an a festivalului Sonar, la scena Red Bull Music Academy.


Ca si in anii precedenti, Red Bull Music Academy va avea propria scena, iar intre artistii care vor fi prezenti acolo in acest an se numara Moodymann, Caribou, Jackmaster, Kool Clap, Princess P si multi altii. Line up-ul integral al RBMA il gasiti pe site-ul oficial al festivalului.


Festivalul Sonar va avea loc in perioada 17-19 iunie, in Barcelona.


Daniel Stanciu este Minus, are 24 de ani, a copilarit in Constanta si a terminat Informatica. S-a apucat de muzica in liceu si de atunci a facut, printre altele, IDM, 8-Bit, Dub si Hip-Hop experimental. A scos trei EP-uri la Arhiva7 (unul din ele facut cu un Game Boy) si a cantat la festivaluri din Romania (TMBase, Rokolectiv) si din afara (Wilsonic, Numusic, Todaysart), impartind scena cu artisti precum Luke Vibert, Cylob sau Hudson Mohawke.


De aproape doi ani colaboreaza cu Ion Dumitrescu la proiectul Minus si Ion, combinand Krautrock cu Dub Techno si punand accentul pe improvizatie. In 2010, dupa ce a fost acceptat la Red Bull Music Academy, cariera muzicala a lui Minus este in plina ascensiune, avand deja prima aparitie in cluburile londoneze.
Popup detector