Maine se da startul la Delta Music Fest

29 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Delta Music Fest va incepe de maine, 30 august, la Sfantu Gheorghe. Cei nehotarati care nu si-au cumparat inca bilet, mai au timp sa-si procure biletul pana maine, de pe bilet.ro. Participantii la acest eveniment ii vor putea asculta pe parcursul a trei zile pe Unkle, Sofa Surfers, Banco de Gaia, Coldcut, Scratch Perverts si altii.

Programul complet pentru Delta Music Fest este urmatorul:

Joi, 30 august, vor presta Sofa Surfers, Banco de Gaia, Shukar Collective si Marika impreuna cu Gojira. Vineri, 31 august, trupa Unkle (cu James Lavelle si Richard File la conducere) va sustine un concert live, cu instrumentisti. Pe langa ei, vor mai fi prezenti Scratch Perverts, trupele romanesti Bumbapa si The Pixels, si DJ-ul roman Pagal. In ultima zi, sambata 1 septembrie, se vor afla pe scena Coldcut, DJ Food, Grand & Nemo si Zicu.

Pe langa muzica, organizatorii promit si proiectii video, acestea fiind in sarcina lui Corrupt Dream, Schultz si Zilnik.

Acestea fiind spuse, ramane sa vedem cat de "adevarata" este aventura pe care cei de la Delta Music Fest ne-o propune. Impresiile, impreuna cu poze si interviuri, le veti gasi saptamana viitoare pe site.


Popup detector