Hammerfall, Gentleman si Markus Schulz la Tuborg Green Fest Peninsula

01 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Power metal, reggae, trance, drum and bass, rock, hardcore moldovenesc, indie-britpop, hip-hop si indie pop-rock la cea de a IX-a editie a celui mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula.


Intre 25 si 28 august la Targu Mures vor concerta reprezentanti alesi ai celor mai variate genuri de muzica, de la legendarii Hammerfall la copilul teribil al hip-hop-ului romanesc, Guess Who.


Suedezii de la Hammerfall au in spate aproape doua decenii de power metal, iar succesul a venit inca de la aparitia primului album, in 1993, cu titlul Glory to the Brave. De atunci, chitaristul Oscar Dronjak, vocalistul Joacim Cans si trupa lor aduc exploziva energie nordica la fiecare concert. Let the Hammer Fall pe 28 august la Tuborg Green Fest Peninsula!


Gentlemen este un foarte bun exemplu ca atunci cand te pasioneaza ceva nu te opreste nimeni si nimic. Pe Otto Tilmann, nascut in Germania, nu l-a putut opri nimeni sa devina unul din cei mai apreciati artisti de reggae din Europa, el reusind sa fie un demn urmas al lui Bob Marley. Relaxarea in stil jamaican va domni la Tuborg Green Fest Peninsula in data de 28 august.


Pentru fanii muzicii trance, pe 26 august, va mixa Markus Schulz, numarul 8 in lume, potrivit DJ MAG top 100 DJ’s, iar pentru iubitorii drum and bass-ului va veni un mit, o legenda...Andy C! Producator si DJ, Andy C are peste 20 de ani de experienta in a crea ritmuri nebune, pentru petreceri memorabile, iar la Tuborg Green Fest Peninsula o astfel de petrecere va avea loc vineri, 26 august.


Si pentru ca la Tuborg Green Fest Peninsula intotdeauna isi are loc rock-ul de calitate, din Belgia vor veni, pentru prima data in Romania, cei de la K’s Choice. Vocea ragusita si enigmatica a Sarei Bettens va rasuna la Targu Mures in data de 25 august, cu hituri precum Not an Addict sau Believe, melodii care au facut furori la final de secol trecut.


Les Elephants Bizarres si The MOOoD, doua trupe romanesti foarte apreciate atat in cluburile bucurestene cat si la festivalurile din tara si din Europa, canta pe 26 august la Tuborg Green Fest Peninsula, iar copilul teribil al hip-hop-ului romanesc, Guess Who, pe numele sau real Laurentiu Mocanu va concerta, si el, pe 28 august, in aceeasi zi cu non-conformistii de la Luna Amara si cu trupa Toulouse Lautrec.


Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului - 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca e achizitionat pana pe 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei. In perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, platind pentru 4 zile de festival total doar 179 de lei. Elevii care anul acesta participa la examenul de Bacalaureat – si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev – vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie! Posesorii de STUDCARD pot obtine, pana pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%. Cele mai proaspete stiri despre Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula le puteti obtine de pe pagina oficiala a evenimentului, www.peninsula.ro.


25 august: Guano Apes, K's Choice, Zdob si Zdub, R.O.A., Stereo Palma

26 august: Kasabian, Markus Schulz, Andy C, Reality Engine, Grimus, Les Elephants Bizarres,

The MOOoD, Tunderground

27 august: Nick Warren, Subscribe, Suie Paparude, Luna Amara

28 august: Within Temptation, Hammerfall, Gentleman, Tiga, Borgore, Toulouse Lautrec


Popup detector