Party preview: Unde iesim in Bucuresti in acest weekend?

17 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Odata cu deschiderea sezonului de petreceri in Bucuresti, ofertele incep, incetul cu incetul, sa-si faca simtita prezenta. Iata cam despre ce este vorba in acest weekend, 17 si 18 Septembrie 2010.


Vineri, 17 Septembrie 2010, in Studio Martin are loc petrecerea de redeschidere, cu Dixon, Trus'Me si Khidja. La Tete A Tete mixeaza DJ Vasile si Rolf, iar la Atelierul de productie ii gasiti pe Spor, Chris Renegade, Bong RA, Limun, MO'Fire, Yuffa, The Filters, Grigo, TziTzi, Specii, Extnct si Grid.


La Tago Mago, la Mansarda, mixeaza Zicu, Ufe, Jo.E, Hado, Miss I, Kosta, Piftek si TBF, iar jos are loc un concert Suie Paparude. La Elephant Pub ii puteti gasi pe VRT, Meeloox, Amon si VJ Crid.


Cine este pasionat si de after hours, are de ales intre Barocco Bar (cu Raoul Russu, Mooshu, Dan - Ce si Laora) si Silver (cu Adrian Eftimie si Fady).


Sambata, 18 Septembrie 2010, la Tete A Tete vor mixa Kozo, Priku si Livio & Roby. In Studio Martin mixeaza Markus Schulz, Snatt & Vix, iar la Tago Mago se va desfasura proiectul muzical MaracuSensorcutot. La Clubul Taranului Roman vor performa Brazda lui Novac, Cycler & Nic's Lipstick Traces.


In Barocco Bar ii puteti gasi pe Plusculaar, Groove Soundsystem, Luca M & Kyas, iar la after hours pe Marika, Carol, Razaar, O.C.B. si Groove Soundsystem. La Silver are loc o noua editie de Sambata Pe'nserat, cu Byby, Eddy, Knto, O.C.B., Carol, Deef Tongue si SonoMood, urmand ca la after hours sa mixeze Rosario Internullo si Eddy. Tot after hours va avea loc si in clubul Shade, cu El Cezere.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Vezi si: Ce se intampla in tara in acest weekend


Popup detector