Markus Schulz aduce Global DJ Broadcast la Bucuresti

28 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Dupa o absenta de doi ani, Markus Schulz, DJ-ul numarul 8 mondial conform clasamentului Top 100 DJMag (2009), revine in Romania, de data aceasta la Bucuresti, Sambata 18 Septembrie (2010), in cadrul unui eveniment marca “TrancENDancE” (TND) la Arenele Romane.


Acest gig va face parte din seria de evenimente pe care Markus Schulz le promoveaza sub numele de “Global DJ Broadcast – World Tour”, un concept cu totul si cu totul special pe care DJ-ul germano-american l-a transformat deja intr-un puternic brand international.


Markus Schulz alege in fiecare luna numai un singur eveniment din agenda sa, acela cu potential maxim, care sa fie inregistrat audio impreuna cu ambianta live a acestuia, inregistrare ce urmeaza sa fie difuzata in prima editie de “Global DJ Broadcast” (GDJB – celebra emisiune radio pe care Markus Schulz o are saptamanal si care este difuzata si in Romania in exclusivitate la Vibe FM) a lunii imediat urmatoare.


Toate aceste evenimente, 12 la numar in fiecare an, formeaza “Global DJ Broadcast – World Tour” a lui Markus Schulz, iar fiecare eveniment promovat in acest format este mereu si cel preferat de catre fanii Markus Schulz din intreaga lume care ‘se topesc’ sa auda aceste inregistrari live a celor mai ‘incendiare’ set-uri ale DJ-ului lor favorit, Markus Schulz.


Evenimentul TrancENDancE din 18 Septembrie 2010 (locatie: Arenele Romane, Bucuresti) intitulat “Global DJ Broadcast – World Tour: Bucharest” va promova in acelasi timp si cel mai recent artist album a lui Markus Schulz, numit “Do you dream?”. Acest al treilea album Markus Schulz este unul cu adevarat extraordinar ce contine 16 piese de exceptie:


01. Alpha State

02. Away (featuring Sir Adrian)

03. Rain

04. Dark Heart Waiting (featuring Khaz)

05. Not The Same (featuring Jennifer Rene)

06. Do You Dream (Uplifting Vocal Mix)

07. Last Man Standing (featuring Khaz)

08. Surreal (featuring Ana Criado)

09. Unsaid (featuring Susana)

10. Lifted (featuring Angelique Bergere)

11: Perception (featuring Justine Suissa)

12: The New World

13. Lightwave (featuring Angelique Bergere)

14. 65.4Hz

15. What Could Have Been

16. Goodbye (with Max Graham featuring Jessica Riddle)



Popup detector