Groove Armada au compus alaturi de Mutya Buena

12 Iunie 2007 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul englez de muzica dance Groove Armada vor lansa o piesa alaturi de Mutya Buena, fosta solista a grupului Sugababes. Single-ul "Song 4 Mutya" va fi lansat impreuna cu o serie de remixuri in luna iulie. EP-ul reprezinta un nou extras pe single de pe albumul Soundboy Rock.

Inregistrat intre turnee in Londra si Barcelona, albumul Soundboy Rock prezinta cea mai fresh muzica dance din partea celor doi artisti de la Groove Armada, adica Andy Cato si Tom Findlay.

Piesa Song 4 Mutya reprezinta spiritul noului lor album. Remixurile pentru acest single vin din partea lui Linus Loves (adica Duncan Reid, unul din proprietarii label-ului Breastfed Recordings), Kissy Sell Out (adica Thomas Bisdee) & People Panic.

"Este uimitoare. Este o cantareata grozava si cu care poti lucra extrem de usor. Cred ca acest single este un mare succes, sunt sigur de asta!" precizeaza Andi Cato. Puteti asculta acest single pe pagina de myspace a celor doi artisti.

Melodia apare si pe albumul de debut al fostei Sugababe - `Real Girl`, lansat saptamana trecuta (4 iunie) via Universal. `Song 4 Mutya` beneficiaza si de un videoclip, filmat de curand in Finsbury Park din Londra.


Popup detector