Pe ultima suta de metri in Heineken Music Thirst Studio

17 Octombrie 2006 Beat Factor BeatFactor

DJ Livio&Roby, N-EatGroove şi DJ Angel&Anna sunt finaliştii competitiei Heineken Music Thirst Studio 2006. Dupa evaluarea calitatilor de DJ şi producatori de catre un juriu format din Groove Armada şi din specialişti n muzica urbana electronica din Romnia, publicul este cel care da votul sau final. Marele cştigator Heineken Music Thirst Studio din acest an va fi ales n urma concertelor sustinute n Constanta, Timişoara şi Cluj care vor demonstra nca o data abilitatile de DJ ale celor trei finalişti.

Premiul pentru care concureaza DJ Livio&Roby, N-EatGroove şi DJ Angel&Anna consta ntr-o sesiune de productie alaturi de idolii celor mai multi dintre DJ-ii din ntreaga lume, grupul Groove Armada, n studiouri faimoase din Londra şi Barcelona, precum şi un set Pioneer CDJ 1000. Mai mult, cştigatorul din acest an va avea posibilitatea de a evolua alaturi de Groove Armada, Soulwax Nite Versions şi 2ManyDJs n cadrul unui eveniment de anvergura organizat de Heineken pe data de 11 noiembrie la Bucureşti, mpreuna cu Emag!c Entertainment.

Dupa ce a avut loc primul eveniment in Constanta pe data de 7 octombrie si in Timisoara pe data de 14 octombrie, Clujul va gazdui pe 21 octombrie ultimul eveniment din aceasta competitie. Petrecerea il are ca invitat pe DJ Ronin, castigatorul competitiei de DJ de anul trecut.

Heineken Music Thirst Studio a fost lansat pe 25 august 2006 şi a avut un succes extraordinar n rndul DJ-ilor cu abilitati de producator din Romnia. Peste 40 de demo-uri continnd 20 de minute de muzica mixata şi o creatie originala au fost nscrise n program, participare comparabila cu tari care au deja un renume n muzica urbana electronica. Din totalul demo-urilor nscrise, 10 demo-uri au fost selectate de catre juriul de specialişti romni şi trimise spre jurizare membrilor grupului britanic Groove Armada, Andy Cato şi Tom Findlay, care au selectat cei trei finalişti ai competitiei Heineken Music Thirst Studio.



Popup detector