Groove Armada spun adio concertelor live

23 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul britanic Groove Armada va sustine ultimul concert live in formula Andy Cato - Tom Findlay pe data de 23 octombrie.

Odata cu incheierea mini-turneului din Australia si UK, se incheie si periplul Groove Armada prin lume.

Am strabatut lumea in lung si-n lat cu aceasta trupa si cu echipa. Nu exista nicio alta echipa ca aceasta. Cu ajutorul ei, Groove Armada a devenit sunetul legendarelor nopti de la Muntele Fuji, pana la Moscova, declara Cato si Findlay intr-un comunicat de presa.

Un mare multumesc tuturor celor care au ramas alaturi de noi, mai spun artistii.

Componentii Groove Armada nu au precizat daca ultimul concert (Londra, 23 octombrie) inseamna sfarsitul grupului, daca vor continua sa fac muzica impreuna sau daca vor prezenta publicului doar DJ set-uri.

Ei se rezuma doar la a mentiona ca ultimul concert, de pe 23 octombrie, inseamna debutul unui nou capitol.

Groove Armada s-a format la jumatatea anilor '90. Numele grupului a fost ales dupa o discoteca din anii '70.

Din 1998 si pana acum, duo-ul a lansat noua albume, iar al 10-lea urmeaza sa apara, cel mai probabil, pana la ultimul concert live.

Ultimul disc Groove Armada se intituleaza White Light.

Printre fanii declarati ai trupei Groove Armada se numara Madonna si Elton John.

Groove Armada a concertat in Romania in 2006, la Heineken Music Thirst Studio 2006 si in 2009, in cadrul The Mission Dance Weekend (la acest concert cei doi artisti au prezentat un DJ set).

De asemenea, Tom Findlay a venit in Romania cu ocazia evenimentului Student Parade 2009, care s-a desfasurat la Cluj-Napoca.


via BestMusic.ro



Popup detector