Cu DJ Livio, despre competitia Thirst Studio

19 Octombrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Dupa succesul de anul trecut cu Heineken Music Thirst, competitia destinata persoanelor implicate activ in muzica electronica, continua. Anul acesta, Heineken Music Thirst s-a transformat in Thirst Studio. Mai exact, competitia este destinata in primul rand celor cu abilitati de producator muzical.

Dupa e avut loc lansarea si a pornit votarea, usor-usor s-a ajuns la selectarea de catre membrii Groove Armada a trei finalisti (vezi regulamentul pe larg pe heinekenmusic.ro). Cei trei finalisti sunt Livio & Roby, Bogdan (componentul proiectului N-EatGroove) si DJ Angel & Anna. Premiul pentru care concureaza DJ Livio&Roby, N-EatGroove şi DJ Angel&Anna consta ntr-o sesiune de productie alaturi de idolii celor mai multi dintre DJ-ii din ntreaga lume, grupul Groove Armada, n studiouri faimoase din Londra şi Barcelona, precum şi un set Pioneer CDJ 1000. Mai mult, cştigatorul din acest an va avea posibilitatea de a evolua alaturi de Groove Armada, Soulwax Nite Versions şi 2ManyDJs n cadrul unui eveniment de amploare ce se va desfasura pe 11 noiembrie.

Livio a acceptat sa stea de vorba cu noi despre competitia Thirst Studio, despre noile sale planuri si despre proiectul Monochrome.


Interviu: Cu DJ Livio despre Thirst Studio


Popup detector