Ghidul clubbing de Craciun

22 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Il visezi pe Mos Craciun deghizat in DJ? Nici noi, insa in perioada 25-27 decembrie, aveti o oferta interesanta de evenimente care vor avea loc in cluburile din Bucuresti si din tara; "ghidul clubbing".

In Bucuresti:

Pe 25 decembrie (joi), Livio & Roby si Negru vor mixa in clubul Violette (fostul Nagual). Rusu si Flore revin cu proiectul Khidja Clouds Society, in clubul Fabrica. In clubul Cocoloco va fi prezent DJ Shah.

In clubul Divino din Galati va mixa Horace Dan D.

Vineri 26 decembrie, clubul Kristal Glam il gazduieste pe Guy Gerber. Clubul Cocoloco il va avea la pupitru pe Paco Osuna, impreuna cu Skoozbot, Plusculaar si Roger. In clubul Fabrica vor mixa Grand, Nemo, Zicu si Ufe, plus Amon in deschidere. Pentru after hours aveti de ales intre Adrian Eftimie in club Silver si Funky in clubul Mash Up. CLubul Suburbia ii va avea la pupitru pe Reash, Tony031R si MeelooX.

In clubul Divino (Galati) va mixa GIC. In clubul Zebra din Bacau vor fi prezenti la butoane Ilario Alicante si Zotist, impreuna cu rezidentii clubului. In clubul Placebo din Adjud va mixa Emil Lassaria. In clubul Hypnotic din Iasi vor fi prezenti Mihai Popoviciu si Mano.

Sambata 27 decembrie, Dropdread gazduieste la Arenele Romane un party tematic, "2008 Rewind Party!". Vor mixa The Panacea, Vengeanze, C9H13NO3, Weirdo si Dropdread. Clubul Kristal ii va avea ca invitati pe Rosario Internullo, Raoul Russu, Pagal, Optik, in cadrul unui party "remember". Clubul Studio Martin ii va avea la pupitru pe Soul of Man, Tomasan, Gojira si D-Laid. Pentru after hours aveti de ales intre Cristi Cons, Fouchat & Vlad Caia @ Silver Afterhours si Satto la Mash Up.

In clubul Central din Piatra Neamt va mixa Jerry Ropero si DJ Arnold, rezidentul clubului. Clubul Empire din Hunedoara ii va avea ca invitati pe Dan Ene, Dorroo & Alex Atari, iar clubul Divino din Galati pe DJ-ul roman Liquid.

Pentru perioada Craciunului, clubul Berlin din Constanta a pregatit 4 evenimente diferite ca stil. Pe 25 decembrie Phaser Lips warm up Kicki&Rammon, pe 26 decembrie Sonicvibe si Julian M warm up Kicki&Rammon, pe 27 decembrie Duloop(Arry&Voltz) warm up Kicki&Rammon, iar pe 28 decembrie G.I.C. warm up Kicki&Rammon. Intrarea la fiecare eveniment in parte va fi 10 ron, iar party-urile incep de la orele 23.


Popup detector