Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

30 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 30 - 31 ianuarie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 30 ianuarie, nu ai niciun motiv sa ratezi concertul trupei Psapp din Studio Martin. Pe scena vor mai urca cei de la L'Orchetre de Roche, urmand ca Jon More de la Coldcut sa continue noaptea, impreuna cu DJ-ul roman Bully. Totul incepe mai devreme, de la orele 21.00. In The Other Side of Expirat ii gasiti pe Rylee (UK), Dj D (FR) si Karda (Es), sub egida "The Funky Mamas present: Music from the 29th Dimension". In clubul Violette (fostul Nagual de pe Calea Victoriei) mixeaza Dana Nicula si Oliviu. Cine are chef de drum and bass are de ales intre clubul Suburbia (cu Rancha, VRT, Amon, Reash, Tony031R) si Fabrica (cu Bong Ra si Lady Lite & MC Mary Jane. Clubul Cocoloco il gazduieste pe Marika, iar Mash Up pe Miss I, PTC & Jeefo. Pentru cine mai serveste si after hours, aveti de ales intre cluburile Silver (cu Faster, Fouchat & Dun) si Mash Up (cu Suciu si Xandru).

Sambata, 31 ianuarie, in clubul Studio Martin ii gasiti pe Becka, Ara si Ali Nasser. In clubul Violette ii gasiti pe Dannidat, S.M.D., Pluculaar & Roger. In The Other Side of Expirat mixeaza Zicu si Ufe, iar in Silver sunt prezenti Sebastian Kayn, Pagal & Octav Paul (petrecere main, de la 23.00). Pentru after hours aveti de ales intre El Cezere la Mash Up si Ali Nasser & Mel-o-dee la Silver Afterhours.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector