'Can you step' se intoarce in Fabrica

03 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri 19 Septembrie 2008 dupa orele 22.00, Yazee.ro impreuna cu Dubstep.ro & Fabrica va invita la primul eveniment dubstep al toamnei in Bucuresti. Can you step? este o serie de evenimente initiate de Yazee.ro la inceputul 2008 pentru promovarea si sustinerea unor genuri muzicale noi pe scena mondiala cat si a reprezentantilor locali apartinand acestor genuri.

Primele 3 editii au sustinut scena romaneasca cu invitati precum: Phoneme, Alien Pimp, Unloka, Gojira, Seb, Tomasan Vrt, Tony031R, Alez, Cypher. Incepand cu a patra editie, seria Can you Step? va aduce in cadrul fiecarui eveniment cate un invitat international. Pentru editia din 19 Septembrie va fi invitat Boc, reprezentant, personaj cheie pe scena dubstep din Ungaria. El va fi secondat de Onamor si Tony031R iar seara va fi deschisa de Selecta B. din Elvetia. Visualul va fi asigurat de Schultz.

Adam Toth, cunoscut in lumina reflectoarelor sub numele Boc si-a facut intrarea in scena dubstep in urma cu aproximativ 2 ani. Initial, DJ si producer de drum&bass, s-a decis sa coboare tempo-ul odata cu primele evenimente dubstep din Budapesta si Szeged. In 2007 a devenit parte constituenta a Forecast Recordings alaturi de Forsaken si Genetic Krew si parte a Bassism, responsabili cu promovarea genului in San Francisco, alaturi de DJ ca Dubsworth, Roommate, Antiserum sau Tommy Lexxus si reprezentanti ai Freak Camp (Berlin) sau Kablammo (Kansas). In Ungaria, Boc a participat la un numar important de evenimente printre care seria DeepUpstairs (promoteri DeepUpstairs), seria Dubstep In The City (promoteri PeopleWorkshop), evenimente organizate de Smoke|Break sau de Technoid Community sau festivaluri ca Szin Szeged.

Pe line-up-uri Boc s-a gasit cot la cot cu majoritatea artistilor principali dubstep din Ungaria printre care Manual, Retek, Percy, DST, Gumilap, Kebab sau Human. Seturile sale se mentin in tiparele genului insa lucrul care le ofera unicitate este varietatea, Boc imbinand intr-un set pe langa un numar mare de stiluri dubstep si alte genuri muzicale. In seturile sale veti auzi probabil de fiecare data secvente dub, drum&bass, techno sau glitch-hop. Printre producerii sai favoriti se numara Reso, Ruckspin, Planas, Matty-G, L-Wiz, Joker, Pinch, Riskotheque, Genetic Krew, Scuba sau Forsaken.


Popup detector