Solid Like Rock - editia a patra, la Brasov

03 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

A patra luna a anului 2008 reprezinta revenirea pe scena a evenimentelor marca Tralala & Up2 prin deja traditionala deplasare catre Cetatea Brasov. Evenimentul Solid Like Rock ajuns deja la editia cu numarul 4 se va desfasura pe data de 19 Aprilie.

SLR 4 va avea drept capete de afis trrei membri / colaboratori ai vestitului proiect Asian Dub Foundation Soundsystem: DJ Vader & Spex MC aka Invasian Krew Killah si Rock I.D. mai exact unul dintre DJ-ii colaboratori ai ADF, unul dintre lead vocalistii Asian Dub Foundation respectiv Rocky Singh, cunoscutul percutionist / tobar al aceluiasi collective.

Reprezentand cartierele estice ale Londrei, DJ Vader a reusit sa surprinda de-a lungul carierei sale prin varietate, croindu-si drumul in scena underground din Regatul Unit atat ca DJ de drum&bass si grime cat si ca MC orientat mai mult spre garage. Calitatile sale nu s-au oprit in fata mixerului sau a microfonului, Vader lansand crew-ul / record label-ul Invasian Krew Killah impreuna cu unul dintre cei mai cunoscuti si experimentati MC din UK din acea perioada in persoana lui Spex care petrecuse mai bine de 8 ani in lumina reflectoarelor ca MC al collective-ului Asian Dub Foundation. Spex a lansat impreuna cu ADF 2 albume si le-a promovat worldwide prin live-uri si reprezentatii de soundsystem. Alaturi de cei 2, scena de la Cetate il va gazdui pe inca unul dintre membrii ADF, Rock I.D., tobarul cu ajutorul caruia show-urile Asian Dub Foundation au devenit istorie, Rocky Singh, pe numele sau real, impartind pe rand scena alaturi de Asian cu trupe ca Radiohead, Travis, Oasis, Red Hot Chilli Peppers, Coldplay sau Audioslave.

Alaturi de cei 3 headlineri, cele doua scene prezente in Cetatea Brasov vor fi completate de Suie Paparude si Aria Urbana - doua live act-uri care nu au nevoie de prezentare, duo-ul Raku & Gojira, Pagal, Onamor - Dubstep.ro, Bully, Cypher, Grand - reprezentantul scenei brasovene, Tomasan si Tony031R - newcomer pe scena dubstep. Visuals-urile vor fi asigurate de Otaku, Uga, Saru si Dang.

Accesul la locatie va fi permis doar persoanelor peste 18 ani in timp ce biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 25 lei pe www.bilete.ro sau www.ticketpoint.ro sau la intrare la pretul de 35 lei.



Popup detector