Galerie Foto: Sven Vath in Cluj Napoca

20 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Legenda Cocoon Sven Vath a mixat samba trecuta, 17 mai, la Polus Center in Cluj - Napoca. Pe langa el, au mai fost la pupitru Praslea si finalistii concursului Heineken Music Thirst 2008. Beat Factor va prezinta galeria foto completa de la acest eveniment.


Galerie Foto: Sven Vath @ Polus Center Cluj - Napoca"

Heineken si-a deschis din nou sacul cu merinde, si tine sa ne hraneasca cu muzica buna si de data asta. Evenimentele urmeaza sa se tina lant, si ca sa ne aducem aminte primul eveniment Heineken Music Thirst 2008 a avut loc in Mamaia, pe 1 mai, unde cei 3 finalisti au contribuit la crearea unei atmosfere pline de energie, alaturi de artisti internationali si locali.

Finalistii competitiei , Adrian Eftimie, Konstantin & The Angel si OK Corral, si-au demonstrat abilitatile de DJ in fata unui public insetat de muzica de club. Pentru a impulsiona si mai mult publicul, Marco Carola, Troy Pierce si Marc Houle si-au confirmat renumele international prin evolutii incendiare si ritmuri ametitoare.

Seara de 17 mai, Cluj Napoca, orele 23. Un cort, un super eveniment, multa lume, voie buna, bere rece. A doua seara Heineken Music Thirst urmeaza sa inceapa si nu oricum ci avandu-l in cap de lista pe Sven Vath care va aduce la Cluj The Sound Of The Eighth Season.

Seara a fost incalzita pentru inceput de catre Thornado si Vania, Adrian Eftimie, finalistii competitiei Thirst. Publicul clujean a fost cat se poate de receptiv la sound-ul venit din capitala si a fost dispus sa-si dea afara energia acumulata din timpul saptamanii, acolo, pe ringul de dans.

Petrecerea a continuat pana a doua zi, cu mult dupa ce a crapat de ziua, after party-ul continuand in Club Midi.


Popup detector