Finger Print, invitat la Nightgroove cu Vania in aceasta seara

08 Martie 2010 Create It BeatFactor

Astazi, 8 martie, de Ziua Femeii, Vania va asteapta la o noua editie a emisiunii Nightgroove cu Vania la ProFM Dance, cu Finger Print ca invitat special pentru doamne.

Nu va asteptati la muzici speciale pentru femei, ci la un flow cald de house, techno, disco si nudisco, tocmai bun ca sa va amintiti ca, fie si innorat, tot vine primavara.

Prima ora este dedicata lui Vania, in care va va prezenta cele mai noi descoperiri in materie de muzica de dans, iar cea de-a doua ora va fi gazduia de Finger Print.

Nightgroove cu Vania se difuzeaza in fiecare luni, la ProFM Dance, atat pe FM, 89.5, cat si online, pe profmdance.ro, in intervalul orar 23:00 - 01:00.

Finger Print este un nume de scena ales nu intamplator, ci pentru a sugera identitate, unicitate, originalitate, personalitate. Pentru a-l caracteriza pe Finger Print trebuie spus ca in tot ceea ce face pune pe primul loc calitatea.

Numai astfel poate exista o permanenta deschidere catre progres, mereu loc de mai bine.

Totul, din respect pentru muzica, despre care aduce des aminte ca este domeniu al artei, iar arta o considera treapta suprema a creatiei umane.


Popup detector