Festivalul Melt 2008 fara droguri, dar unul dintre cele mai reusite ale sezonului

24 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

In acest an, festivalul Melt a fost cel mai profitabil din ultimii 11 ani dupa ce a fost foarte mediatizat international si a fost prelungit cu inca o zi. Acum cativa ani, organizatorii festivalului cautau artistii sa-i invite la eveniment insa acum foarte multi artisti spera sa urce pe scena Melt.

In acest an organizatorii au si beneficiat de un buget impresionant, dupa ce lineup-ul a aratat asa. Cu nume precum Bjork si sosirea ei spectaculoasa cu elicopterul, a fost evident bugetul mare al festivalului.

Organizatorii au stat intr-o presiune constanta pentru a se asigura ca isi vor recupera banii investiti, insa numai prin vanzarea mare de bilete online ar fi trebuit sa stea fara griji. Cu un line-up atat de mare si cinci scene gigant, era foarte greu sa te plimbi si sa te bucuri de show la toate dintre ele.

Pe langa toata organizarea buna si show-urile de exceptie tinute de Ellen Allien, Alter Ego, Gui Boratto, Modeselektor, Supermayer, Cobblestone Jazz, Mathew Johnson, Henrik Schwarz, Mathias Kaden, Efdemin, Len Faki sau Steve Bug, unii clubberi s-au plans de lipsa drogurilor, deoarece la intrarea in aria festivalului, toate masinile au fost perchezitionate foarte strict.

Una dintre principalele atractii ale festivalului este locatia, care este defapt un muzeu in aer liber, cu masinarii ale secolului 20. Unele dintre ele au aproape 2000 de tone si ajung la 30 de metrii inaltime. Luminile care inconjurau arenele iti taiau respiratia si semanau cu niste artificii care au luat-o razna intr-o zona industriala. A fost unul dintre cele mai magice festivaluri din acest an.


Popup detector