Ellen Allien, muzica vs vestimentatie in 2007

11 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Anul 2006 a fost foarte plin pentru artista de la B Pitch Control, unul din cele mai proeminente label-uri de muzica electronica din Berlin. In 2007, Ellen Allien va lansa o serie de remixuri si o compilatie Fabric, in luna mai. In acelasi timp artista lanseaza o noua colectie provocatoare de haine, sezonul toamna - iarna.

Ellen Allien a terminat doua remixuri pentru Beck si Thom Yorke, productii ce urmeaza a fi lansate anul viitor. Un alt remix va fi pentru o productie de-a lui Troy Pierce. Tot in 2007, impreuna cu Apparat, Ellen Allien va lansa un remix pentru Kate Wax, artista cunoscuta pentru materialele de la case de discuri precum Mental Groove sau Output Recordings.

Compilatiei Fabric din luna mai 2007 ii va preceda un DVD care prezinta Berlin-ul: Time Out - The Other Side of Berlin. Aditional acestui DVD este si un mix CD, asa ca fiti cu ochii pe Ellen Allien in 2007. Nu doar muzical vorbind, caci "modelul" Ellen Allien si-a lansat noua colectie vestimentara din sezonul toamna - iarna. Poate fi gasit la fashion.ellenallien.de.






Popup detector