Ellen Allien, Kevin Saunderson si Ed Rush la I Love Festival in Paulesti

12 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Ellen Allien, Kevin Saunderson si Ed Rush sunt primii artisti confirmati in line-up-ul I LOVE FESTIVAL, un eveniment organizat de Love Events in week-end-ul 27-29 mai in Padurea Pauleti.


Festivalul reuneste in cele 3 zile peste 50 de artisti impartiti pe 4 scene de amploare, cu minim 10 stiluri muzicale diverse. Cea mai importanta scena, Main-Stage, reuneste artisti live si DJ de techno, hard-techno si tech-house. Printre headlineri se numara DJ-ita berlineza Ellen Allien (ce va mixa in prima seara, pe 27 mai), precum si legenda techno Kevin Saunderson (sambata, 28 mai). Tot sambata, insa la o alta scena, fanii drum&bass si breakbeat vor avea placerea de a-l asculta pe unul dintre cei mai prolifici exponenti ai acestor stiluri, DJ-ul britanic Ed Rush.


In plus, organizatorii pun la dispozitie in timpul zilei scene de stand-up comedy, improvizatie, vizionare de filme, terase, cort de relaxare cu perne, sporturi, mancare diversa, standuri cu vanzare produse, tatuaje, body painting, masaj, laser tag si multe altele. Amatorii de camping vor avea asigurate 500 de locuri unde isi pot instala corturile.


Popup detector