DJii dau tonul in moda

26 Aprilie 2010 Create It BeatFactor

Ellen Allien, Richie Hawtin si Erick Morillo, au intrat, cu dreptul, si in lumea design-ului. Acum este mult mai simplu sa combini pasiunea pentru muzica electronica si modul in care te imbraci, anunta vibefm.ro


Ellen Allien Fashion a lansat recent cea de-a 6-a colectie, iar talentata Ellen, boss-ul B-Pitch Control, pare sa se bucure de acelasi succes si in materie de moda.

Pentru primavara acestui an a pregatit o noua colectie, eclectica, intitulata "Night Flowers". Sort tip "black bermuda" combinate cu un T-Shirt imprimat si un taior si esti pe catwalk...










Richie Hawtin a facut echipa cu designer-ul Isolde Richly, alaturi de care a produs linia "Richie Hawtin", inspirata de cultura japoneza. Tonuri calde, zapada, marea calma si un copac, sunt elementele care stau la baza creatiilor vestimentare lansate de boss-ul M_Nus.

In vara acestui an apare noua colectie, minimalista (cum altfel??), in tonuri de negru, gri, albastru. Hawtin propune jachete cu fermoar, rochii vaporoase si multe tricouri.

In colectiile lui Hawtin exista o constanta, materiale asiatice cu o textura fina si de efect. Pe langa tricouri, colectia propune sacouri si traditionalii pantaloni din denim, hanorace, totul fiind realizat pronind de la expresia "looking cool"


.









Dupa ce am rezolvat problema tinutei, ne ocupam de accesorii. Erick Morillo a lansat o editie limitata de genti, pentru Komo. Omul Subliminal Records, spre deosebire de Allien si Hawtin, nu e foarte preocupat de haine. El pare a fi interesat de unul dintre cele mai importante accesorii, geanta.

Morillo si Komo au produs genti de diferite dimensiuni, culoarea predominanta fiind galbenul.









Popup detector