Ellen Allien despre scena muzicala din Berlin

27 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Sefa BPitch Control Ellen Allien vorbeste in cadrul unui material pentru Flavorwire despre scena muzicala din Berlin, facand referiri stricte la cinci artisti / trupe. Este vorba despre Magda, Modeselektor, Sascha Funke, Aerea Negrot si Jahcoozi.


"Sascha Funke nu este doar techno. Iubitorii de muzica techno asculta orice; merg la petreceri. Scena de aici e foarte diversificata. (...) Magda este sexy, iar cum manipuleaza beat-urile este incredibil. (...) Aerea Negrot este din Venezuela. Ea canta, iar prietenul ei ii face muzica. Poate canta la frecvente foarte inalte, ca mai apoi sa coboare spre vocea unui barbat. S-a mutat in Berlin cam acum doi ani, iar recent am semnat-o la BPitch Control.


Jahcoozi este o trupa grime, iar fata din trupa este din Sri Lanka. Am auzit-o prima oara la WMF, canta foarte bine, iar intreaga trupa are o serie de beat-uri foarte bune pentru dans.


Modeselektor sunt foarte dinamici ca performance live. Sunt undeva intre rave, hip hop si techno. Au cantat in Japonia cu Radiohead, insa nu este vorba despre asta sau cealalta, despre rock sau techno. Este vorba despre ce fel de energie le inspira oamenilor."


Articolul integral cu Ellen Allien il puteti rasfoi pe flavorwire.com.


Popup detector