EP-ul lui Dan Andrei va fi scos de pe piata

20 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

EP-ul lui Dan Andrei, Just Music, lansat la label-ul Be Chosen Records, va fi scos de pe piata, intrucat piesele contin vocea lui DJ Bone, pentru care nu au avut drepturi de copyright. Vocea folosita in EP-ul lui Dan Andrei a fost lansata initial sub forma de acapella pe un material din 2005 la Subject Detroit Records, label-ul lui DJ Bone.

Acapella respectiva apare pe discul No More Heroes / Music, lansat in 2005 de catre DJ Bone la propria casa de discuri Subject Detroit Records.

Intr-un mesaj postat pe pagina de myspace.com a label-ului, DJ Bone se arata indignat, sustinand ulterior ca va ajunge la un numitor comun cu cei de la Be Chosen Records. "Au cazut de acord sa scoata de pe piata discul din respect, pana ce vom ajunge la o invoiala. Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut in aceasta problema".

Dan Andrei a debutat la label-ul romanesc [a:rpia:r], insa a mai avut piese lansate la netlabel-uri care au cantat multe luni in cluburile din majoritatea centrelor clubbing internationale.

Asculta un mix recent DJ Bone AICI!




Popup detector