Black Power - DJ Bone la BF Audio

19 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe scena muzicii electronice internationale, Eric Dulan (aka DJ Bone) este o prezenta stinghera, care, desi are un background muzical impresionant, si-a pastrat reputatia necompromisa. BF Audio va prezinta un DJ set recent de-al unuia din veteranii muzicii techno din Detroit, DJ Bone.

DJ Bone este unul dintre personajele principale cand vorbim despre Detroit Techno. Temerar si sustinator al acestui stil muzical, DJ Bone si-a pastrat statutul de DJ underground, in adevaratul sens al cuvantului.

"Underground inseamna sa ai capacitatea de a alege ceea ce-ti place, nu sa iti bage cineva ceva pe gat...nu sa fii pacalit si sa crezi in ceva. Asta e hype, nu talent. Underground-ul are talent. Underground-ul poate actiona pe diverse cai, unele misterioase si face o treaba mai buna decat mainstream-ul, de cele mai multe ori. Este acoperit...nu trebuie vazut de oricine; nu e ca si cum pui o fata acolo si arunci totul spre masele de oameni. Sa fii in reviste saptamana de saptamana si sa ai rolul ala de 'entertainer' fara sa fii acolo cu un scop...asta nu e underground. Eu sunt underground", spune Bone.

De la gig-urile underground din The Shelter (club legendar pentru miscarea techno din Detroit) si pana la fondarea label-ului exclusivist Subject Detroit, DJ Bone s-a remarcat ca un artist cu o puternica personalitate si o negare vehementa (si constanta) a aspectului comercial in muzica electronica.


Asculta: DJ Bone - Little White Earbuds Mix


Mai multe informatii despre acest mix gasiti AICI. Alte doua mixuri "Black Power" gasiti AICI.


Popup detector