Horace Dan D si DJ Alca la Street Parade in Zurich

03 August 2004 Beat Factor BeatFactor

Renumitul eveniment elvetian, Street Parade (omologul Love Parade-ului), cu participare de peste 1 milion oameni, va avea si un reprezentant al scenei muzicale romanesti. Horace Dan D. (Skills Records) este invitat sa mixeze la Street Parade in Zurich la 4 party-uri, dintre care 3 in doar 2 zile!

Astfel: In 6 august va mixa in Gattobar (club VIP) alaturi de Pedro Fernandez, Nesh Martin, Sam, She Djana. In 7 august va mixa intai in cadrul paradei pe scena open-air amplasata pe Stadelhofenstrasse (alaturi de Moe, Marc Young, Pedro Fernandez, Nesh Martin, Sam, She Djana, Hamdy, Bizzare) urmand ca dupa miezul noptii cand se incheie evenimentul desfasurat pana atunci pe strazi sa mixeze din nou in Gattobar (alaturi de Moe, Ned O'Neal, Pedro Fernandez, Nesh Martin, Sam, Biber, Lorenzo, She Djana, Hamdy, Bizzare, Fox). Pe 12 august va mixa in Klub 2.Akt.

Aceasta noua invitatie primita de Horace Dan D. urmeaza dupa cele de anul trecut cand a intreprins turnee in Germania sau Polonia si a mixat in Ungaria. Romanii din zona sunt asteptati si ei la Street Parade!

Horace Dan D. va fi insotit in Elvetia, la Street Parade alaturi de un alt dj roman, dj ALCA. Baimareanul, coleg de label la Skills Records cu Horace, va mixa la 3 party-uri:
Pe 7 august va mixa intai in cadrul paradei pe scena open-air amplasata pe Stadelhofenstrasse (alaturi de Moe, Marc Young, Pedro Fernandez, Nesh Martin, Sam, She Djana, Hamdy, Bizzare si Horace Dan D.) urmand ca dupa miezul noptii cand se incheie evenimentul desfasurat pana atunci pe strazi sa mixeze din nou in Gattobar (alaturi de Moe, Ned O'Neal, Pedro Fernandez, Nesh Martin, Sam, Biber, Lorenzo, She Djana, Hamdy, Bizzare, Fox si Horace Dan D.) .

Pe 12 august va mixa si in Klub 2.Akt alaturi de Nesh Martin si Horace Dan D.
Aceste party-uri reprezinta pentru dj ALCA prima "iesire" in afara tarii, si putem spune ca este una intr-adevar importanta la un eveniment de mare anvergura!


Popup detector