Aaron Carl - diagnosticat cu cancer

28 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul american de deep house / techno Aaron Carl a fost recent diagnosticat cu o forma de cancer, motiv pentru care si-a anulat turneul european.


"Pentru cei care ma cunoasc personal, stiu ca sunt un luptator. Am luptat toata viata, pentru orice, asa ca nu ma voi opri acum. Trebuie sa recunosc ca asta este unul dintre cele mai infricosatoare lucruri care sa mi se fi intamplat de-a lungul timpului", spune Aaron Carl in cadrul unui mesaj video postat pe pagina sa de youtube, ce poate fi urmarit mai jos.


Aaron-Carl Ragland a debutat in 1996, lansand muzica pentru case de discuri precum Rebirth, Metroplex, Subject Detroit, Ovum Recordings, ULM si propriul sau record label, Wallshaker Music.A remixat artisti si trupe precum Underground Resistance, Scan 7, DJ Bone, Aux 88, Kelli Hand si altii.


Aaron este fondatorul W.A.R.M.T.H. International Inc.,un colectiv ce are menirea de a pastra integritatea muzicii electronice din Detroit. DJ-ul este totodata si producatorul unui show radio online, "The W.A.R.M.T.H. Sessions." ce poate fi ascultat pe warmth313.com.



Popup detector