DJ Bone: 'DJ Mag Top 100' este doar un concurs de popularitate

08 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Artistul american DJ Bone vorbeste intr-un interviu pentru portalul chinezesc Shanghaiist.com despre ce a devenit DJ Mag Top 100, unul dintre cele mai cunoscute topuri dedicate artistilor implicati in muzica electronica, la nivel international.

DJ Bone este de parere ca DJ Mag Top 100 a devenit doar un concurs de popularitate, bazat pe marketing si hype. "Mi-am dezvoltat tehnica de a mixa pe trei pick up-uri in mod special pentru a crea doua lucruri care cred ca le lipsesc majoritatii DJ-ilor de astazi: emotie si necunoscut".

Bone considera ca multi DJi de astazi sunt un fel de "record player", care nu mai produc niciun fel de senzatie atunci cand mixeaza. DJ-ul veteran din Detroit face referire si la Sasha, care foloseste laptop-ul atunci cand mixeaza live. "Cand ma uit la Sasha vad mai mult un fel de produs de marketing pentru presa". Modest sau nu, Bone accentueaza faptul ca "stilul meu de a mixa este de departe mult mai captivant decat al lui Sasha".

Rezultatele topului DJ Mag din acest an le puteti (re)vedea AICI. Pentru cei mai putin familiarizati cu DJ Bone, puteti asculta doua DJ mixuri recente AICI si AICI.


Popup detector