Concurs de DJi amatori in cadrul Zilelor Bucurestilor

11 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 21 septembrie, Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si Primaria Capitalei, va organiza cu prilejul "Zilei Bucureştilor", evenimentul de cultura urbana Festivalul Kartier - 2008.

Nights.ro sustine evenimentul printr-un concurs de DJ amatori care va avea loc intre orele 18:00 si 21:00, in Parcul Carol. Juriul va fi format din reprezentanta agentiei FWD Georgiana Cazan si cei doi DJ Vania si Gojira, PR-ul Nights.ro Raluca Neagu, reprezentanti ai Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane, Autoritatea Nationala pentru Tineret si Primaria Capitalei.

Acest concurs se adreseaza exclusiv DJilor amatori, putin sau deloc cunoscuti, DJ pe care Nights.ro ii sustine prin intermediul sectiunii "promo". Invitam doritorii sa se inscrie trimitand un mix demonstrativ de aproximativ 20 de minute, insotit de datele de contact, pana la data de 19 septembrie 2008, la adresa promo (at) nights.ro, cu subiectul "Pentru concurs Zilele Bucurestilor". Mixul trebuie sa fie compus doar din piese de muzica electronica de dans. In urma unei preselectii, vor fi alesi doar 10 DJ care vor lupa cu cele mai bune arme muzicale pentru a demonstra juriului ca merita sa castige. Premiile constau in organizarea unor petreceri in care ocupantii locurilor 1, 2 si 3 vor mixa in renumite cluburi din Romania, alaturi de DJ straini.



Popup detector