Concertul de lansare al albumului lui Silent Strike

07 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Brazda lui Novac va sustine un concert in clubul Control din Bucuresti, pe data de 21 mai, cu ocazia lansarii primului sau album din cariera.


In ultimii 13 ani, Brazda lui Novac a devenit un nume sonor al scenei electronice underground din Romania. Imbinand tonalitatile raw ale instrumentelor cu ritmurile armonioase de software, sunetul distinctiv Brazda lui Novac se concretizeaza intr-un melanj de synth melodios si industrialul anilor '90 avand usoare amprente shoegaze.


In concerte, jocul audio-video este realizat alaturi de visuals-urile create de Vali Chincisan. Dupa numeroase concerte de succes in orase din Romania, dar si in Londra, Roma sau Maastricht, la care putem adauga cateva opening acts de efect la concertele unor trupe de renume ca Recoil, Covenant si Funckarma, Brazda lui Novac a lansat primul sau album continand 14 piese printre care si o colaborare cu Silent Strike.


Cu prilejul lansarii materialului discografic, pe 21mai, in Club Control, Brazda lui Novac va sustine un concert alaturi de Artan (Timpuri Noi), Silent Strike, Yvat, Dezdemona (Jazzadezz). Startul il da Nic Cocarlea (No Man's Land/Lipstick Traces) printr-un un DJ set cu muzica asortata concertului.


Popup detector