Brazda lui Novac isi lanseaza albumul in Control

12 Mai 2010 Create It BeatFactor

Brazda lui Novac isi va lansa albumul de debut, intitulat Brazda lui Novac, in clubul Control din Bucuresti, pe 21 mai 2010, sustinut de Nic Cocarlea, Brum Conspiracy, Artan, Silent Strike, Dezz (Jazzadezz) si Yvat.

In ultimii 13ani, Brazda lui Novac a devenit un nume sonor al scenei electronice underground din Romania. Dupa numeroase concerte de succes in orase din Romania, dar si in Londra, Roma sau Maastricht, la care putem adauga cateva opening act-uri de efect la concertele unor trupe de renume ca Recoil, Covenant si Funckarma, Brazda lui Novac a lansat primul sau album omonim exclusiv in format digital.


Albumul contine 14 piese printre care si o colaborare cu Silent Strike si poate fi cumparat din orice magazin online de muzica.

Cu prilejul lansarii materialului discografic, pe 21 mai, in Club Control, Brazda lui Novac va sustine un concert alaturi de Artan (Timpuri Noi), Silent Strike, Yvat, Dezdemona (Jazzadezz).


Startul il da Nic Cocarlea (No Man's Land/Lipstick Traces) printr-un un DJ set cu muzica asortata concertului, apoi intram in atmosfera de concert alaturi de Brum Conspiracy.

Imbinand tonalitatile raw ale instrumentelor cu ritmurile armonioase de software, sunetul distinctive Brazda lui Novac se concretizeaza intr-un melanj de synth melodios si industrialul anilor '90 avand usoare amprente shoegaze.


In concerte, jocul audio-video este realizat alaturi de visuals-urile create de Vali Chincisan.

Intrarea: 20 lei


Popup detector