Brazda lui Novac lanseaza un nou album in toamna

04 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Brazda lui Novac, Dirk Geiger, Luntaire & matze te ateapta pe 20 octombrie la un eveniment asa cum rar se intampla in Bucuresti, o seara de muzica electronica/glitch/ambient de cea mai buna calitate.


Noul album "Dizzy" are 12 compozitii Brazda lui Novac la care se adauga un remix al piesei Subheim - Streets, muzicianul grec pe care este foarte posibil sa il vedeti de asemenea in curand la Bucuresti. Albumul va fi lansat la label-ul Raumklang Music din Germania. www.raumklang-music.de

Brazda lui Novac are un invitat din Germania, Dirk Geiger, binecunoscut in randul iubitorilor de IDM/glitch/ambient.

Dirk Geiger s-a nascut 1975 la Tubingen. La varsta de 15 ani Dirk a inceput sa fie DJ si in cativa ani deja isi producea propria muzica. A format trupa Kraftmaschine din care inca mai face parte. In 2002 a format label-ul Raumklang Music, unde a lansat lucrari ale artistilor Hotaru Bay, Klangstabil, Defekt, Schwarzer Engel si propriul album de debut ‘Dondukov 15‘. In ultimii 5 ani Dirk Geiger a lucrat exclusiv la proiectul care ii poarta numele si unde produce muzica ce poate fi inclusa in genurile IDM, Glitch si Ambient.


Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie, la Silver Church din Bucuresti, incepand cu orele 21.00.


Program:


21:00 - 22:00 - Luntaire (Kahvi Records)

22:00 - 23:00 - Dirk Geiger (Raumklang Music, Tympanik Audio)

23:00 - 24:00 - Brazda lui Novac (Raumklang Music, Square Sound Records)

24:00 - 02:00 - matze DJ set




Popup detector