Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

04 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Inceputul lunii iunie vine cu o serie de evenimente / petreceri / concerte in aer liber, iar cu aceasta ocazie s-a dat oficial startul verii 2010. Iata cam care este oferta in materie de party pentru acest weekend, 4 si 5 iunie 2010.


Vineri, 4 iunie, la Arenele Romane va avea loc concertul Bonobo, iar pe scena vor mai urca Mara, Sensor (cu proiectul Maracusensorcutot), Ufe si Zicu. In Other Side of Expirat ii gasiti pe Les Triplettes de Belleville, iar la Fabrica ii puteti gasi pe Cooh, Sensor, Konspirator, Ogonek, Extnt si Raizah. Pe terasa Propaganda ii puteti gasi pe Piftek si Becks. La Ota mixeaza Vali si Ion, iar la Tago Mago ii gasiti pe Khidja.


Pentru after hours puteti opta pentru Silver, cu Fady.


Sambata, 5 iunie, in parcul Tineretului se va repeta A:RPIA:R in PA:RC, cu Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Priku, Dan Andrei, Praslea, El Cezere, Dreamrec, Cote (video).


La Baricade ii gasiti pe Brazda lui Novac si Vali Chincisan. La Other Side se intampla ultima petrecere din acest sezon, cu Gemini Bros.


Pentru after-hours exista Silver, cu Byby & Eddy.


Duminica, 6 iunie, are loc a doua editie de Sunday Scoop la Baraka, cu Vali & Ion si Ali Nasser.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector