Clubbing in timpul saptamanii

27 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pentru cei care nu mai au rabdare pana sa inceapa weekendul, ziua de miercuri este aproape perfecta pentru iesit. Una din piesele de rezistenta este cu siguranta seara lui Marika din Expirat, cunoscutul Selectro. Iata si doua galerii foto.

Miercurea aceasta, 26 martie, Suie Paparude au concertat in Kristal Glam Club, in cadrul unei petreceri organizate de Student Max. Desi lumea nu s-a inghesuit sa-si faca prezenta simtita la acest eveniment, cele trei paparude electronice, cum le-a numit Beat Factor acum cateva luni, si-au facut treaba ca la carte; piese deja cunoscute, de pe noul lor album A Fost Odata, presarate cu elemente live si vocea inconfundabila a lui Junkyard. Inca o data, Suie Paparude demonstreaza ca muzica lor poate ajunge la inimile mai multor categorii de public, drept dovada si numarul lor destul de mare de concerte (in aprilie, cei trei romani vor concerta si in Madrid, Spania).

Pentru ca dupa concertul Suie Paparude multi dintre participanti au inceput sa plece acasa, alternativa cea mai serioasa a fost DJ setul Sunday People in The Other Side of Expirat. In Expirat mixa break beat romanul Cypher, unul dintre putinii DJi ramasi pe frontul de lupta al break beat-ului si drum and bass-ului. Expiratul s-a umplut, incetul cu incetul, iar Cypher a profitat de situatie pentru a arunca cu toata energia posibila in participanti.

Sunday People a aparut in 2002, inainte fiind un alt proiect ce purta numele The GrooveOholics. Duetul bucurestean a construit un set variat, de la house la dubstep; curiosii ii gasesc pe cei doi pe myspace.com, AICI.



Galerie Foto: Suie Paparude @ Kristal Glam Club

Galerie Foto: Selectro @ Expirat



Popup detector