Baobinga mixeaza maine in Bucuresti la Selectro

28 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Miercuri seara, 29 octombrie, de la ora 22.00, clubul Expirat din Bucuresti are un invitat de neratat: Sam Simpson aka Baobinga. Warm up-ul show-ului lui Baobinga la Bucuresti va fi asigurat de catre Marika & D-Laid.

Cunoscut pentru release-urile breaks, house si chiar dubstep la case de discuri precum Fat! Records, Mantra Breaks, Vertical Sound Recordings, Soul Jazz sau Passenger, Mr Baobinga originar din Manchester,UK, va reprezenta si 'The Body Snatchers', proiect cu care a realizat de curand albumul Feeling Good, Looking Nice, Smelling Right.

Obisnuit al festivalurilor din Marea Britanie ca The Glade sau Bloom Festival, Baobinga a lansat pe piata 2 albume cotate de revistele DJ Mag şi DJ cu 5/5. Are la activ nenumarate colaborari care au atras atentia celor implicati in fenomenul dance si mai nou se poate lauda cu un remix la 'Blaze' aparut ca single pe 'Stanton Sessions Vol.3'. Este de asemenea de remarcat faptul ca nu lipseste de pe compilatia 'Fabric 30' mixata de aceiasi Stanton Warriors.

Pentru a doua oara in Romania, de data aceasta in cadrul petrecerii Selectro, avem sansa de a egala nebunia experientelor traite in cateva din cele mai tari cluburi din lume precum The End si Fabric din Londra, Kink-Sidney, 1015-San Francisco sau BabyFace din Beijing, ascultand aceeasi muzica ce a traversat mapamondul in ultimii doi ani.

Pretul unui bilet este de 15 lei pana in ora 24.00 si 20 lei dupa.

"Big Ass, Mini Skirt" The Body Snatchers:


Baobinga & I.D Present Big monster Recognise:


Baobinga & I.D. Present Big Monster- 'Jewelz':Popup detector