Anthony Pappa in weekend in Bucuresti

28 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 30 noiembrie, Anthony Pappa se intoarce in Bucuresti, in clubul Studio Martin. Inaintea lui va mixa DJ-ul Rosario Internullo, iar pretul unui bilet este de doar 20 de lei dupa ora 12.00, si 10 lei inainte.

Originar din Australia, Anthony Pappa este DJul care la doar 15 ani a castigat o competitie in urma careia a mixat in cele mai mari cluburi de pe continent. Dupa ce i-a cunoscut pe Sasha, John Digweed si Dave Seaman, Anthony a realizat ca pentru a face cu adevarat cariera in domeniul pe care il iubea trebuia sa se mute in cealalta parte a lumii: Anglia.

A inceput cu funky tech-house si imediat i s-a oferit sansa de a mixa o compilatie Renaissance care l-a adus sub lumina reflectoarelor pe scena muzicii electronice. In studio, Anthony a remixat hit-ul Chicane, Offshore, si a lansat multe alte release-uri care i-au oferit o pozitie importanta in DJmag Top 100. In 2000 a inceput sa lucreze alaturi de unul dintre producatorii nominalizati la Grammy, Barry Gilbey, si au fondat label-ul Choo Choo Records.
Anthony Pappa este cel care a mixat prima compilatie Nu Breed pentru Global Underground.


Popup detector