Renaissance: Therapy Sessions Album Tour in Kristal Glam Club

23 Martie 2005 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 25 Martie 2005, Kristal Glam Club ii prezinta la platane intr-o formula Renaissance pe Dave Seaman si tanarul australian Luke Chable, eveniment din cadrul turneului de promovare a recentei compilatii Therapy Sessions Volume 2, lansata la Renaissance Recordings!

Sambata 26.03.2005 binecunoscutul DJ olandez Lemon 8 revine pentru a treia oara in Kristal Club!


Dave Seaman, evident nu mai are nevoie de nici o introducere, maestrul inconfundabil al progressive-ului, compositor, obsesiv, pragmatic, incapatanat, chel, perfectionist, Yorkshire breakdancer, fost editor la revista Mixmag, suporter Leeds United, vecinu lu Mel B, dj-ul de la ziua de nastere a Stellei McCartney, partenerul alaturi de care Robbie Williams mananca kebap, co-founder Stress Records si actual proprietar al casei de discuri Audio Theraphy ; omul care se bucura de o asigurare de 1/2 milion pe an, care cateodata locuieste la New York- East Village, sau chiar intr-o biserica visavis de o carciuma, si a carui deviza in viata este: Daca ceva merita sa fie facut, atunci merita sa fie facut pana la excces!!!.

Acesta este Dave Seaman! Dj-ul care s-a urcat pe un loc de varf in ierarhia mondiala a dj-ilor, dar si in sufletele noastre, si care in 10 ani de cariera nu a dezamagit niciodata!

Luke Chable este fost Bingo MC, inca de la varsta de 19 ani, care in 2003 a reusit sa-si indeplineasca visul si da intre in topul celor mai indragiti si vanati dj din Marea Britanie.

Despre primul sau disc Accelerator (Traveller presents Quest), se spune ca nu numai ca a avut success in lumea muzicii dance, dar pur si simplu a daramat usa, cand a fost lansat.
Fiind inca la inceput, Luke a preferat sa nu se imbete cu un pahar de apa rece ci sa se grabeasca incet, alegand sa nu mixeze solo, ci alaturi de dj-I precum: Phil K, Ivan Gough, Austin Leeds, Martin Accorsi, Nubreed, PQM si Cass.

Dj-ul de 23 de ani este inca la inceput, dar viitorul ii surade, iar colaborarile cu SAW Recordings, Yoshitoshi, Inversus, Vicious Vinyl, EQ sau Renaissance par sa-I deschida un viitor luminos!

Harry Lemon este cunoscut in toata lumea ca fiind un artist de exceptie.

Cea mai mare surpriza a venit insa atunci cand, iesind din studio, Lemon 8 si-a demonstrat pentru prima oara maiestria la platane, in calitate de DJ!

Experienta si stilul sau extraordinar l-au facut pe Lemon 8 (care si-a inceput cariera in anii 80) sa ajunga unul dintre cei mai buni producatori si DJ-I din Olanda!



Popup detector