Techno-ul, mana in mana cu politica

22 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Silvio Berlusconi si-a pierdut doi dinti si si-a spart nasul dupa ce un protestatar l-a lovit cu o statueta direct in fata cand acesta era in Milan. Massimo Tartaglia, de 24 de ani, despre care se stie ca se lupta de ceva timp cu problemele mintale, a aruncat in Primul Ministru al Italiei cu o statueta ce personifica catedrala Il Dumo, si l-a nimerit direct in fata. Italianul Dustry Kid a fost cu adevarat impresionat de acest gest.

"Sunt total impotriva violentei, dar in acest caz pot spune doar "felicitari, bine lucrat", a declarat acesta pentru Skruff.

Si starul din UK Tommie Sunshine a fost multumit de cele intamplate, spunand pe pagina sa de Twitter ca "Italienii stiu foarte bine sa-si arate nemultumirea fara de Guvernare", in timp ce Dave Seaman a fost un pic mai cinic: "Cinicul de mine nu poate sa nu se gandeasca la faptul ca Berlusconi si-a inscenat singur toata povestea ca sa mai capete cativa simpatizanti. Ma astept la orice din partea sa", a spus Seaman pe Twitter.

Suspiciunile lui Seaman se potrivesc cu cele prezentate de Erik Gandini, care a realizat un documentar in urma cu cativa ani in care evidentia ca dicatorul Mussolini "si-a luat-o in nas" prin 1926.

"Ranile lui Berlusconi nu vor face altceva decat sa-i intareasca imaginea ca victima, imagine pe care a mizat intotdeauna, desi este unul dintre cei mai privilegiati oameni ai Italiei", a spus Gandini presei.

Vorbind despre el insusi in 2006, Berlusconi a spus: "Sunt Iisus Hristos-ul politicii. Sunt o victima rabdatoare, suport pe toata lumea si ma sacrific pentru toata lumea", ba chiar a facut o si o declaratie soc vis a vis de Mussolini: "Mussolini nu a omorat niciodata pe nimeni. Mussolini obisnuia sa trimita oameni in vacanta in exil intern".

In ciuda tuturor intereselor ascunse sau nu, Dusty Kid mai spus ca "Slava Domnului, Berlusconii nu si-a bagat nasul in viata de noapte din Italia. Desi este un fascist nenorocit si automat e impotriva scenei de club, macar preferintele sale nu au afectat efectiv scena. Totusi, trebuie sa recunosc ca scena de dans din Italia este de-a dreptul ingrozitoare", a mai spus Dusty Kid. Am pus muzica peste tot in lume si singurele tari unde MCii inca prezinta DJii si vorbesc prostii peste DJ seturi sunt Ukraina, Russia, Romania si Italia. Oamenii astia sunt omiprezenti in cluburile comerciale din Italia. E de-a dreptul ingrozitor!", a spus italianul.

"A, si inca ceva, nu sunt Italian, sunt din Sardinia".


Popup detector