Anthony Pappa la Water & Sand Experience, August session

03 August 2004 Beat Factor BeatFactor

In al patrulea an consecutiv, plaja lacului Ghioroc este si in aceasta vara gazda Water & Sand Experience.

Editia 2004 a ajuns, dupa noaptea de vis din iulie, la sesiunea din august, cand Anthony Pappa, un nume greu in indrustria muzicii de club cu rezonante puternice in randul cunoscatorilor de pretutindeni, va urca pe scena WSE. Cu o cariera inceputa la 15 ani, ca invingator in concursurile de dj din Australia natala, trecand prin experienta rezidentiatului in cluburile din Melbourne, Anthony se ambitioneaza sa devina un dj renumit la nivel mondial si pleaca in Anglia, singurul loc unde visul lui poate deveni realitate. Ajuns acolo, motivat si de prietenia cu Dave Seaman incepe sa munceasca remarcandu-se atat ca dj cat si ca producator de muzica.

Recunoasterea valorii sale vine odata cu invitatia de a realiza o compilatie pentru prestigioasa colectie Renaissance. Urmeaza multe albume mixate, multe melodii compuse, sute de petreceri in toate colturile lumii impreuna cu aparitii pe copertile revistelor de specialitate si pozitii fruntase in topurile mondiale.
Ultimul disc al lui Anthony Pappa, Balance 006 scos pe piata in iunie 2004, este inca o confirmare a unui vis implinit.

Atmosfera va fi incalzita de Dusan iar de after-hours se va ocupa Kersak (aka Snoopy) ambii rezidenti ai Water & Sand Experience 2004 iar de deschiderea serii o vor face dj-i din noua generatie , Idri si Chris White.

Pe plaja lacului Ghioroc, in 14 august, experienta cu apa si nisip trebuie traita !

Informatii suplimentare despre WSE 2004 - august session la tel 0788/351137 sau e-mail: blush@xnet.ro

Eveniment: WSE 2004 - august session


Popup detector