Andy Fletcher vrea chips-uri si energizante

11 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Saptamana viitoare, Andy Fletcher va mixa in cadrul a doua show-uri sustinute de Heineken Music si Finlandia Vodka, ce vor avea loc pe 18 octombrie, in Kristal Glam Club, Bucuresti, respectiv 20 octombrie, in Club Heaven din Timisoara. Turneul lui Andy Fletcher a cuprins Italia, Spania, Grecia, Bulgaria, Brazilia, Argentina si Peru.

Anul trecut, Depeche Mode si staff-ul trupei au avut la dispozitie un adevarat restaurant privat, in aer liber, cu numeroase specialitati culinare si o gama variata de bauturi. De data aceasta, solicitarile lui Andy sunt mult mai putin extravagante: sandvisuri, banane, pungi mari de chipsuri, doua sticle de Chardonnay, un mini frigider cu bere extra rece, si o sticla de vodca. Si pentru ca se preconizeaza doua nopti lungi si pline de energie, Andy a cerut sa aiba la indemana un bax de Red Bull si multa cafea! Pentru pupitrul de DJ, Andy a cerut trei CD playere, doua pick-up-uri Technics si un mixer Pioneer cu patru canale.

Biletele pentru ambele evenimente pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe site-ul www.myticket.ro. La intrare, in seara evenimentului, pretul biletului va fi de 80 de lei. Pentru pachetele de servicii VIP, cei interesati pot trimite un e-mail la adresa vip@emagic.ro.



Popup detector