Premiera mondiala cu Andy Fletcher la The Ark

31 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Aflat pentru a doua oara la Bucuresti in postura de DJ, Andy Fletcher a sustinut un show electrizant sambata seara in The Ark Undergound.


Evenimentul a fost cu atat mai special cu cat publicul a avut ocazia sa asculte, in premiera mondiala, piese de pe urmatorul album Depeche Mode! Andy Fletcher si-a pastrat promisiunea si a oferit sambata aceasta publicului bucurestean un show complet din care nu au lipsit piesele Depeche Mode, unele dintre ele fiind chiar in “prima auditie”.


Peste 500 de spectatori s-au dezlantuit pe ritmuri electro-house, intr-un mix care si-a propus sa-i poarte intr-o calatorie prin “istoria” legendei Depeche Mode. Piese care au influentat destinul muzical al trupei, hit-uri mai vechi dar si remixuri de pe noul album au facut deliciul publicului care ramane in continuare preferatul lui Fletch. Artistul s-a simtit in largul sau la The Ark, atat pe scena cat si in randul spectatorilor, urmarindu-i cu atentie si pe cei doi DJ care au completat programul.


Seara a inceput in jurul orei 21:00 cu Amon la platane si s-a incheiat cu un afterparty “in regia” lui DJ Marika. Aceasta a fost cea de-a treia vizita a lui Andy Fletcher la Bucuresti care a promis si de aceasta data ca va reveni curand, data viitoare fiind insa pentru un show in formula extinsa, alaturi de ceilalti membri Depeche Mode.
Popup detector