Andy Fletcher de la Depeche Mode revine in Romania

06 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce la inceputul acestei saptamani anuntam ca este posibil ca membrul Depeche Mode Andy Fletcher sa vina in Romania, astazi putem sa confirmam zvonul: Emag!c Entertainment il readuce pe componentul trupei Depeche Mode in Romania, pentru doua concerte care vor avea loc pe 18 si respectiv 20 octombrie la Bucuresti si Cluj.


Inca de anul trecut, cand a sustinut un concert de zile mari alaturi de Depeche Mode pe Stadionul National "Lia Manoliu", Andy Fletcher - claparul trupei, a declarat ca si-ar dori sa revina in Romania.

Primul motiv ar fi succesul show-ului Depeche Mode de anul trecut (44.000 de spectatori), cel de-al doilea tinand mai degraba de viata sa privata, iubita lui Andy fiind o romanca din zona Clujului. Initial se vorbise pentru 3 concerte, insa Andy a preferat doar doua, dorindu-si o zi libera dedicata vizitarii obiectivelor turistice din Romania.

Timp de 25 de ani, Andy Fletcher a fost considerat motorul care a tinut in viata trupa Depeche Mode, el indeplinind si rolul de "contabil" in turneul "Devotional " din 1993.

Pe langa Depeche Mode, Andy Fletcher a lansat un album solo, intitulat "Toast in Hawaii". Cand nu se afla in turneu cu Depeche Mode, Andy este Dj, calitate in care va veni si acum in Romania.

Momentan nu s-au anuntat locatiile unde va concerta si nici detalii despre pretul biletelor, insa, cu siguranta, vom avea parte de "few very special nights with Andy Fletcher".

Vedeta.ro


Popup detector