Romania - "publicul perfect" pentru Andy Fletcher

27 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Aflat la a treia vizita in Romania, Andy Fletcher, membru fondator Depeche Mode, se declara extrem de apropiat de publicul roman fata de care a avut intotdeauna o slabiciune.


“Publicul roman este perfect” sustine artistul care sambata aceasta, pe 29 ianuarie, va putea fi vazut in postura de DJ, la The Ark, intr-un show din care nu vor lipsi hit-urile Depeche Mode.


Intr-un interviu acordat recent cu privire la show-ul pe care il va sustine saptamana aceasta in Bucuresti, Andy Fletcher vorbeste deschis despre relatia cu publicul roman fata de care s-a simtit intotdeauna foarte legat.


“Imi place foarte mult in Romania, intotdeauna m-am simtit excelent aici. Am si cativa prieteni romani, de aceea ma bucur enorm de fiecare vizita. Cat despre public, publicul este perfect!” sustine Fletcher care povesteste si despre dezamagirea traita in momentul anularii turneului Depeche Mode care ar fi trebuit sa ii readuca pe toti membrii trupei la Bucuresti, in primavara lui 2009.


“A fost un moment trist atat pentru public cat si pentru noi, insa ne gandim la un nou album, si implicit la un nou turneu in care vom incerca sa plasam Bucurestiul printre primele orase in care vom concerta”.


Andy Fletcher declara se lucreaza deja la o serie de remixuri care for fi incluse pe noul material discografic al trupei, cateva dintre acestea putand fi ascultate si la The Ark, unde Fletch promite un show exploziv ce va include si piese care au inspirat de-a lungul timpului muzica Depeche Mode.


Prezentat de Burn Studios, evenimentul va avea loc sambata aceasta, pe 29 ianuarie, in The Ark Underground. Amon va da startul in jurul orei 21:00, in timp ce DJ Marika promite un afterparty ce va inchide programul serii tarziu dupa miezul noptii. Intrarea este 50 de lei.


Popup detector