Andre Crom si Florian Meidl mixeaza in Bucuresti vinerea aceasta

02 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Andre Crom si Florian Meidl va invita vinerea aceasta, 4 aprilie, la un cocktail electronic de minimal house electro si techno in clubul Session din Bucuresti. In deschidere mixeaza Plusculaar.

Muzica lui Andre Crom poate fi caracterizata ca o imbinare de house, minimal house si techno, presarata si cu productii proprii si efecte diverse, cu accente diferite in functie de club si public. Andre activeaza si ca producator, atat pe cont propriu cat si impreuna cu Tigerskin. Alte labeluri care au publicat EP-uri ale lui Andre sunt Memo Records (condus de Ellen Allien) si Leftroom.

Pe langa acestea, Andre are si propriul label, "Heinmatmelodie", la care au aparut productii apreciate ale unor nume ca: Tigerskin, Spectre, Alfred Clonk si planuieste deschiderea unui al doilea label in viitorul apropiat.

Intre 2003 si 2005, Florian Meidl si-a concentrat atentia pe productia de piese minimal/techno/house, jazz, hip-hop, experimental si drum&base. In final si-a definit stilul ca fiind electro/house/techno. A lansat piese la label-uri ca Balkon, Stil Vor Talent si Traum Records in Germania. In 2006 si-a infiintat propriul label, Flash, impreuna cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui, Oliver Koletzki.

Cei doi DJi si producatori vor fi prezent in clubul Session din Bucuresti vinerea aceasta, 4 aprilie, in cadrul unui eveniment organizat de catre Raveology. Pretul intrarii este de 20 lei pana la ora 00:00 si 40 lei dupa ora 00:00.


Popup detector