Alex Gaudino, Optik si Adrian Eftimie - eroii unui nou Student Parade in Cluj Napoca

24 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

A doua editie a Student Parade se va desfaşura pe 13 noiembrie, la Sala Sporturilor, de la ora 21. Invitatul special al acestei editii este Alex Gaudino, iar ca suport din partea DJ-ilor romani vor mixa DJ Optik, Adrian Eftimie, Horace Dan D, DJ Liquid, DJ Carlos & Jasc si altii.

Alex Gaudino este un DJ italian care a ncntat cu muzica sa iubitorii de electro / house. Gaudino este şi producator de muzica dance / club şi ia parte, anual, la cele mai importante evenimente internationale din domeniu.

Student Parade va ncepe cu o parada prin centrul oraşului, la care vor lua parte trei camioane pe care vor mixa DJ-i clujeni. La prima editie a Student Parade, care a avut loc anul trecut n luna octombrie, au participat peste 3.000 de persoane majoritatea studenti. Invitatul principal al acelei editii a fost DJ-ul german Tom Novy.

n ultimii trei ani, muzica lui Alex Gaudino s-a regasit n topurile tuturor radiourilor comerciale şi posturilor tv de profil din Romnia. Destination Calabria este unul din hit-urile care l-au facut celebru, la fel ca şi Watch Out (melodie lansata anul trecut). Intra in concursul organizat de BeatFactor AICI si poti castiga un album original semnat Alex Gaudino.


Popup detector