Above and Beyond in Bucuresti in martie

07 Decembrie 2006 Beat Factor BeatFactor

Above & Beyond vor fi prezenti la World Trade Plaza pe data de 31 martie. Biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare in curand. Above & Beyond se numara printre artistii care participa la scrierea istoriei muzicii trance. In deschidere vor mixa Tom Neville si rezidentul The Mission, Vania.

Productiile lor sunt mixate si apreciate de cei mai mari DJ din lume, iar gig-urile lor strang pana la 40.000 de clubberi. Englezii Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamki au inregistrat sub mai multe nume ca Aalto, Free State, Nitromethane, OceanLab, P.O.S si Tranquility Base, dar sunt consacrati ca fiind Above & Beyond. La fel de indragostiti de munca de studio cat si de cea de la pupitru, trio-ul a mixat la evenimente ca Godskitchen, Gatecrasher si Cream, iar in 2004 a primit premiul pentru Essential Mix of The Year la Radio 1. Producatorul emisiunii de la radio-ul mentionat, Pete Tong, i-a numit pe cei trei the UKs new trance superstars.

In martie 2005, la premiile de la Miami Winter Music Conference, au fost nominalizati la trei categorii, printre care si Best Dance Group, alaturi de Chemical Brothers, Scissor Sisters si Basement Jaxx. Productiile lor, Surrender&rdq Getting Away, No One On Earth si Air For Life au fost mixate de DJ ca Pete Tong, Judge Jules, Oakenfold, Pvd si Tiesto. Un mare succes le-au adus insa si remixurile pentru Madonna, Dido, Britney si Delerium, piese care au capatat sound-ul Above Beyond, un sound devenit deja specific lor, foarte visator si inaltator.

Biletele pentru acest eveniment vor fi puse in vanzare in curand. Acestea vor putea fi achizitionate accesand site-ul bilete.ro sau apeland 0722.399.228, la pretul de 35 RON. La intrare pretul va fi de 50 RON.


Popup detector