The Shapeshifters - cum o piesa iti poate schimba viata

02 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Proiectul muzical The Shapeshifters format din Max Reich si Simon Marlin nu este singurul exemplu de artisti care au avut de suferit de pe urma unei piese. Intr-un interviu acordat site-ului Beatportal.com, Simon Merlin povesteste despre ce este vorba cu "Lola's Theme".


"Nu am planificat niciodata ca Lola's Theme" sa ajunga o piesa cu un succes atat de mare", spune Simon Merlin. Piesa a primit acest titlu dupa numele sotiei lui Simon (pe care o chema Lola). "Dupa acel hit, am trait o perioada intr-o lume diferita. Am inceput sa ne punem motivatiile sub semnul intrebarii. 'Pentru ce faceam aceasta muzica? Pentru radio sau pentru club?' Nu voiam sa ne intoarcem si sa spunem "oh, la naiba, eu nu voiam sa fac asa ceva". Asta s-a intamplat deja o data cu un single intitulat "Pusher". Aceea a fost o greseala, la fel cum ar fi fost probabil si "Do Not Disturb".


The Shapeshifters s-au oprit la momentul potrivit. Intrucat se stie care sunt riscurile alegerii de a semna cu un record label major, precum EMI in cazul de fata, cei doi de la The Shapeshifters au refuzat gustul mainstream-ului, concentransu-se asupra propriului lor proiect "Nocturnal Grooves".Cititi feature-ul integral cu The Shapeshifters AICI.


Popup detector