Iti place cum arata camera ta de DJ? (FOTO)

15 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Iti place cum arata camera ta de DJ? (FOTO)
TAGS:
DJ  dj room  camera de dj 

Sau, mai pe scurt, pe langa tine plus mama ta care iti aduce in fiecare dimineata ceaiul negru cu lapte, doua platane, un mixer, un calculator si sertarele alea pline de placi si CD-uri, mai incape cineva in camera?


Poate ca ai dat deja o fuga pe la Ikea, insa muntii de mobila in care te-ai pierdut pentru cel putin doua ore nu ti-au starnit prea multa inspiratie. Cert este ca, fie ca accepti sau nu, iti petreceri destul de mult timp in camera aceea, asa ca daca ea arata anost, si tu vei arata si te vei simti la fel.


Chiar daca spatiul nu este prea prietenos cu tine, cu putina imaginatie si o sursa de inspiratie potrivita, poti sa-ti transformi dormitorul in care iti pierzi orele mixand, intr-o camera de DJ ca-la-carte (sa zicem).


Iata cum arata camerele unor DJi faimosi astazi. Da, nu ai banii lor, insa merita sa arunci un ochi, macar ca sursa de inspiratie:


Sven VathRicardo Villalobos:LawrenceDj HellEllen AllienDj KozeATAAndre GalluzziAli Schwarz (Tiefschwarz)Daca inca nu te-a inspirat nimic, sau crezi ca spatiul camerei tale este mult prea mic pentru a-ti aranja camera dupa bunul tau plac, sau poate ca nu ai destui bani, iata alte cateva zeci de camere de-ale unor DJi mai mult sau mai putin cunoscuti.
Popup detector