Pseudo revista presei

24 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Pseudo revista presei
Vremea tine cu noi. Avem parte de 25-29 de grade Celsius, cer senin, picaturi rasfirate de ploaie si ciment racoritor. Bun gasit la pseudo revista presei lucrurilor inutile si enervante, fie care ne plictisesc si ne dezgusta teribil, fie care ne fac viata mai fericita. Nu conteaza daca esti in tema sau nu cu ceva anume, trebuie sa iti dai cu parerea. Asa ca hai sa ne dam cu parerile (in cap).

Cu siguranta sunteti la curent cu starea materiala a lui Silviu Prigoana, multi-milionar in lei sau euro sau dolari (nu prea mai conteaza). Mai nou, Prigoana este si DJ, dupa cum se poate vedea in poza de aici. Poate ar trebui sa il adaugam si noi la sectiunea de DJ/Artisti a site-ului?

Clubbing Mag face din nou party, sub sloganul party like an. Invitatul chiar merita vazut, in ciuda faptului ca trebuie sa mananci multi burgeri si cartofi prajiti pentru a petrece ca un american. Speram sa nu fie un fiasco, pentru ca Carl Craig merita un public numeros. Si ca tot veni vorba despre party-uri, Vali Barbulescu se va duela cu Adrian Eftimie la Peninsula, una din cele mai delicioase si complexe ciorbe muzicale din ultima vreme. Daca v-ati decis sa mergeti, gasiti aici cateva ponturi utile.

Casa de discuri Renaissance ne informeaza ca John Digweed revine in toamna cu Transitions 3. Asta nu e mare veste; insaaa, pe langa compilatia standard care consta intr-un mix, Digweed impreuna cu Nick Muir au pus pe celalalt CD o productie proprie de circa20 de minute. Speram sa-i fie de ajuns lui Villalobos, unul din maniacii experimentelor muzicale de acest gen. Ramanem la capitolul muzica, pentru ca joia aceasta Cube Cast il premiaza pe Satto, castigatorul Bedroom DJ Contest, oferindu-i posibilitatea s amixeze live impreuna cu Raresh si Praslea. Unkle (James Lavelle si Richard File) au un nou album intitulat War Stories. Ii vom si vedea pe cei doi la Delta Music Fest.

Pe forum-ul BF, peste 50% din userii activi au nick name care incepe sau se sfarseste cu dj. Poate ne explica si de ce.

In rest nimic nou pe frontul clubbing: petreceri dese, multe si scumpe (atat pretul biletului cat si preturile de la bar). Pe acestea le gasiti aici. Cu siguranta anul 2007 este anul festivalurilor in Romania. Nu conteaza ce, cat, cum si de ce. Facem festival! Fie ca este mini-festival de o zi cu 20 de artisti anuntati dinc are vin doar 3, sau festival de 7 zile din care se intampla doar 3, sau festival de 2 seri, Romania a intrat in euforia festivalurilor.

Cam atat.


Popup detector