Ghidul clubbing de revelion 2008-2009

15 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Ghidul clubbing de revelion 2008-2009
TAGS:
party  clubbing  Revelion 
Ca si in alti ani, revelionul in club a devenit una dintre principalele oferte de distractie ale iubitorilor de muzica electronica. Pentru cei care vor sa-si petreaca noaptea dintre ani in club, exista de ceva timp incoace o gama de petreceri din ce in ce mai larga. Iata cam ce optiuni aveti.

In Bucuresti, principalele revelioane au loc in Kristal Glam Club si Studio Martin. La Kristal mixeaza Lee Burridge si Bill Patrick; de warm up se ocupa Chriss. Pretul intrarii + bufet suedez este de 100 Ron in avans. La intrare, pretul unui bilet este de 150 Ron (Intrare + bufet suedez). Pentru rezervari mese puteti suna cu incredere la 0721.99.39.88.

In Studio Martin ii gasiti pe mandarinezii Livio & Roby feat. George G [Monochrome] (detalii AICI), Pagal, Rosario Internullo , Negru si Faster. Biletele in avans se pot achizitiona de pe site-ul bilete.ro la pretul de 40 ron, iar la intrare pretul unui bilet va fi de 70 ron.

Daca va era dor de Raoul Russu, puteti petrece revelionul in compania lui si a lui Emil Lassaria plus alti artisti romani la Rin Grand Hotel. Detalii despre locatie gasiti pe rinhotels.ro.

Clubul Embassy (Piata Lahovari 8) gazduieste o petrecere de revelion in compania lui Vania. Pentru 100 de euro aveti totul inclus, conform afisului. Detalii puteti afla de la numarul de telefon 0733.500.300.

Festival 39 (un bar restaurant in Hanul lui Manuc din Bucuresti) ofera tacamul la 100 de euro, in care exista mancare si open bar "sa dai in ciroza". De muzica se ocupa Jiji.

Clubul Tonka (Biserica Amzei 19) propune un revelion la pretul de 300 de lei de persoana. Meniul include free bar si free food si altele; detalii pe tonka.ro.

Clubul Mash Up face petrecere de revelion cu PTC, Kozo, Jeefo, Mauss, Praslea si El Cezere. Totul incepe la orele 22.00, iar pretul unui bilet este de 40 ron.

Clubul Violette de pe Calea Victoriei (ex Nagual) va gazdui petrecere de revelion cu Adrian Eftimie, Proof si Funky. Usile se deschid miercuri 31 decembrie la orele 22:00. Pentru rezervari si informatii sunati la 0730 VIOLET
Pret intrare: 40 RON.

In clubul Cocoloco vor mixa Mr. Pit, Snatt, Vix, Viktor Nagual, Stefanno si Julianno. Intrare 50 RON si rezervari la numarul de telefon 0765.354.846.

Clubul Other Side (fratele Expirat-ului) organizeaza revelion alaturi de Jackhammer Jesus si Various Artist. Pretul este de 100 lei, iar rezervarile se pot face la 0726.804.142

Pentru cine vrea sa schimbe locatia dupa o noapte de muzica electronica, clubul Shade (fostul Bonsai) ofera o alternativa de afterhours party cu Negru, Internullo si Pagal. Totul incepe de la 5 AM.

Deja se discuta despre acest subiect pe forumul BF, AICI.


Popup detector