A apus inca o stea!

26 Iunie 2009 Saint BeatFactor

A mai apus o stea, a mai disparut un strop de culoare in viata noastra!

Acesta a fost Michael Jackson, exemplul faptului ca exista geniu in aceasta lume, ca merita sa crezi in ceva si ca uneori merita sa te mai si lasi de val, sa iti permiti sa fii THE KING OF POP!

Lumea intreaga este acum socata de veste si nu cred ca simplul fapt al mortii lui a atras aceasta atentie. Este tot ceea ce e mai presus de om, este ceea ce ii face face religiile sa aiba atat de multi adepti, este ceea ce ii duce pe unii in pragul fanatismului, este nevoia de a crede in ceva mai presus de tine pentru a-ti genera la randul tau credinta ca, la randul tau vei reusi in viata!

Acesta a fost Michael Jackson, un IDOL, un copil care a crezut atat de mult in acest fapt, ca poate deveni ceva mult mai mult decat e!


Michael Jackson

Nu cred sa fi fost o singura persoana care sa nu fi inganat cel putin odata melodiile lui, sa nu fi incercat sa ii imite dansul inegalabil. Pentru mine Michael Jackson a aparut ca o minune, intr-o noapte de vara, in 1992, cand isteria in masa avea sa loveasca si publicul roman, lasandu-l fara replica, atunci cand masinaria Michael Jackson a aterizat pe Stadionul Lia Manoliu. Mai tin minte si acum sentimentul pe care l-am avut, ceva ca un fel de nebunie imensa se infiripa in mintea mea de copil, in timp ce eram cu ochii pironiti in ecranul televizorului si inima imi batea repede repede si asa m-as fi dezlantuit. Stiu ca am incercat sa dansez putin, am intrat intr-o stare care i-a lasat pe ai mei cam fara vorbe. Isteria lovise si pe oamenii de pe stadion, la fiecare 5 minute mai vedeam cate o fata lesinata fiind scoasa pe umeri. Si totusi ce e in spatele acestei isterii?

Este un sunet de neegalat, este un mod de a te exprima total nou, ceva care a lovit inimile noastre atat de puternic incat si cei mai mari detractori ai lui Michael Jackson, undeva in interiorul lor ii poarta respect. Eu sunt unul din cei care am crescut cu Michael Jackson, care m-am lasat prins de isterie si a doua zi dupa concert am dat cu furie jos toate afisele cu rock pe care le aveam si spre disperarea alor mei am pus singurul poster pe care il aveam cu el. Pe muzica lui am iubit pentru prima data, lasandu-mi emotiile sa zburde pe melodii ca Dirty Diana, Smooth Criminal, Thriller, Liberian Girl, Give it to me, Billie Jean. Si acum ascult melodiile lui si le tin undeva in inima mea unde imi e drag!

Acesta este un omagiu adus celui ce mi-a umplut viata, mi-a purtat sentimentele, mi-a ghidat pasiunea, m-a ajutat sa iubesc mai mult!Iti multumesc, Michael pentru ceea ce ne-ai oferit!!!


Michael Jackson


words: Vlad PiriuPopup detector